Η Σοφία Καρβέλα μιλάει για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ και συγκλονίζει: «Ήμουν διαλυμένη, φοβόμουν…»

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε ένα μήνυμα σχετικά με τον εθισμό και την απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα γιόρτασε 15 χρόνια νηφάλια και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Πριν από 15 χρόνια σαν σήμερα, πήγαινα σε ένα μέρος για να με βοηθήσουν να νικήσω τον εθισμό μου στο αλκοόλ. Ήμουν διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβόμουν. Σήμερα, εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη, αλλά δεν πίνω. Ό, τι ήθελα τελικά το πήρα, γιατί έμεινα νηφάλια και δούλεψα για να διατηρήσω αυτή τη νηφαλιότητά μου. Κάποιες μέρες, νιώθω πιο σκοτεινή από άλλες και κάποιες νιώθω σαν αγνή λιακάδα. Αυτή είναι η ζωή – όπως λέμε- και όσο περνούν τα χρόνια, αρχίζω να το αποδέχομαι αυτό».

«Λέω και κάνω πράγματα για τα οποία μετανιώνω και μετά πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Ό, τι κι αν συμβαίνει, δεν πίνω. Είμαι μία αλκοολική σε ανάρρωση και η μόνη θεραπεία για τον αλκοολισμό για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ποτό. Το νιώθω. Μια κατάρα και μια ευλογία είναι για την οποία είμαι διατεθειμένη να πολεμήσω. Αν δυσκολεύεστε, αναρωτιέστε… πηγαίνετε σε μια συνάντηση. Μοιραστείτε το. Όλοι είναι πάντα ευπρόσδεκτοι», είπε στο τέλος.

Παράλληλα, η Σοφία Καρβέλα κοινοποίησε το link από τον ιστότοπο των Ανώνυμων Αλκοολικών.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Το άρθρο Η Σοφία Καρβέλα μιλάει για την απεξάρτησή της από το αλκοόλ και συγκλονίζει: «Ήμουν διαλυμένη, φοβόμουν…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/09/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.