Η σύζυγος του Μάκη Βορίδη, Δανάη Μιχελάκη, καταγγέλλει την Αστυνομία: Αδιαφορούν διανομέα της Wolt που εκτός από φαγητά μοιράζει κι άλλα σε ανήλικους!

Παιδίατρος στο επάγγελμα η σύζυγος του Μάκη Βορίδη, Δανάη Μιχελάκου, έχει μεγάλη ευαισθησία με τα παιδιά και ασχολείται ενεργά με τα κοινωνικά θέματα.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει, αν και σύζυγος υπουργού της κυβέρνησης, προκειμένου να προστατεύσει τους ανήλικους, έχοντας αποκτήσει και η ίδια δυο παιδιά με τον Μάκη Βορίδη, με τον μεγάλο τους γιο Τίτο να είναι στην εφηβεία.

Με θάρρος βγήκε δημόσια και με ανάρτησή της στα social media κατήγγειλε διανομέα της γνωστής εταιρείας Wolt για ύποπτη συμπεριφορά, ειδικά με ανηλίκους, αλλά και την αστυνομία που αδιαφορεί προκλητικά!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

«SOS!!! Για όσους έχουν παιδιά στην εφηβεία: διανομέας της Wolt, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα πέριξ του Λυκαβηττού, πάρκο Κιτσίκη, εκτός από φαγητό μοιράζει κι άλλα… Κοινό μυστικό. Η Wolt το ξέρει;! Η αστυνομία κωφεύει στις κλήσεις μας»!

Το τι «μοιράζει» ο συγκεκριμένος διανομέας και μάλιστα σε ανηλίκους, μπορούμε να το αντιληφθούμε όλοι και φυσικά έχει ευθύνες και η εταιρεία, που οφείλει να ξέρει το ποιόν των ανθρώπων που έρχονται στα σπίτια μας και να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της την οποιαδήποτε καταγγελία.

Όμως, πόσο πιο σοβαρό είναι να αδιαφορεί η αστυνομία για τέτοια σοβαρά περιστατικά που αφορούν σε παιδιά; Και αν γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την σύζυγο ενός υπουργού, πως μπορεί να βρει το δίκιο του και να βγάλει άκρη ένας απλός πολίτης;

Να σημειωθεί δε ότι η Δανάη Βορίδη Μιχελάκου διετέλεσε Πρόεδρος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας από το 2019 μέχρι και την αλλαγή της δημοτικής αρχής στην Αθήνα, μένει στην περιοχή και γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Επιμένουμε λοιπόν και ρωτάμε: Αυτά τα περιστατικά σε μια εποχή που τα ανήλικα έχουν να αντιμετωπίσουν δεκάδες κινδύνους, δεν αξίζουν την προσοχή της αστυνομίας, που είναι αρμόδια για αυτές τις καταστάσεις; Συμβαίνει μήπως κάτι άλλο και κάνουν τους αδιάφορους;

Αξίζουν πάντως μπράβο στην σύζυγο του Μάκη Βορίδη, που δεν σκέφτηκε στιγμή την κυβερνητική θέση του άντρα της και έσπευσε να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

 

Το άρθρο Η σύζυγος του Μάκη Βορίδη, Δανάη Μιχελάκη, καταγγέλλει την Αστυνομία: Αδιαφορούν διανομέα της Wolt που εκτός από φαγητά μοιράζει κι άλλα σε ανήλικους! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.