Η Φουρέιρα έσωσε την παρτίδα: Σε αντίθεση με τις Ελληνικές Αρχές βρήκε το σθένος και το θάρρος και έριξε «άκυρο» στον Ράμα με τις εξωφρενικές απαιτήσεις του!

Η Φουρέιρα έσωσε την παρτίδα… Σε πλήρη αντίθεση με τις Ελληνικές Αρχές η καλλιτέχνης βρήκε το σθένος και το θάρρος και έριξε «άκυρο» στον Ράμα με τις εξωφρενικές απαιτήσεις του για την αλβανική φιέστα που ετοιμάζει στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου!

Τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα Ελένη Φουρέιρα φέρεται ότι προσέγγισε η αλβανική κυβέρνηση προκειμένου με συμμετάσχει στην κυριακάτικη εκδήλωση του Έντι Ράμα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.

Η τραγουδίστρια που κατάγεται από το Φιέρι και διατηρεί καλές σχέσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους της χώρας της αρνήθηκε την πρόταση.

Σημειώνεται ότι οι συναυλίες της Ελένης Φουρέιρας στην Αλβανία είναι πάντα sold out και θεωρείται η κυριότερη σύγχρονη τραγουδίστρια.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλβανός πρωθυπουργός έρχεται στις 12 Μαΐου στην Αθήνα. Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες ο Αλβανός πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 10.30 το πρωί στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Το άρθρο Η Φουρέιρα έσωσε την παρτίδα: Σε αντίθεση με τις Ελληνικές Αρχές βρήκε το σθένος και το θάρρος και έριξε «άκυρο» στον Ράμα με τις εξωφρενικές απαιτήσεις του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/05/2024 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.