Η χρήσιμη συμβουλή μιας αεροσυνοδού για το «κρυμμένο» κουμπί σε κάθισμα αεροπλάνου που πρέπει να ξέρουν οι επιβάτες

«Γιατί όμως να κρύβεται αυτή η επιλογή;» (Βίντεο)

Μία αεροσυνοδός για την TUI Airways στο Ηνωμένο Βασίλειο μοιράζεται ένα «μυστικό κουμπί στο αεροπλάνο» για ταξιδιώτες που θέλουν να αισθάνονται πιο άνετα στο κάθισμα του διαδρόμου. «Κάθεσαι στο κάθισμα του διαδρόμου και αναρωτιέσαι γιατί το υποβραχιόνιο σου δεν ανεβαίνει;» Η Τσάρλι Σίλβερ ρωτά καθώς προσπαθεί να σηκώσει το υποβραχιόνιο του διαδρόμου χωρίς αποτέλεσμα.

«Λοιπόν, ορίστε. Αυτό είναι ένα μικρό κόλπο για εσάς. Πατήστε αυτό το μικρό κρυφό κουμπί και φύγαμε! Το υποβραχιόνιο σας θα κινείται ελεύθερα πάνω-κάτω».

Η Silver αγγίζει ένα κουμπί στην κάτω πλευρά του υποβραχιόνιου κοντά στον μεντεσέ στο TikTok 13 δευτερολέπτων, που έγινε viral συγκεντρώνοντας 483.000 προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Οι TikTokers επαίνεσαν την Silver για την χρήσιμη συμβουλή, μεταδίδει η New York Post.

 

«Δεν ήξερα την χρησιμότητα του κουμπιού», έγραψε ένας. «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήμουν σε μια πτήση της TUI και έδινα “μάχη” με το στήριγμα…», μοιράστηκε ένας άλλος. «Στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες είναι έτσι», απάντησε η Σίλβερ με μια μπλε… καρδιά.

«Γιατί όμως να κρύβεται αυτή η επιλογή;» αναρωτήθηκε ένας άλλος σχολιαστής. «Δεν είναι (κρυμμένη). Είναι απλώς ένα κουμπί που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν», απάντησε η Silver.

Το άρθρο Η χρήσιμη συμβουλή μιας αεροσυνοδού για το «κρυμμένο» κουμπί σε κάθισμα αεροπλάνου που πρέπει να ξέρουν οι επιβάτες εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/11/2023 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.