‘Θεά’ η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Kαι άβαφη που με βλέπουν μου λένε πόσο κούκλα είμαι»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με έναν γιατρό ο οποίος έληξε σύντομα, στην ηλικία της, στη ρουτίνα ομορφιάς της, στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και στο θάνατο.

«Βγήκα 8 χρονών στο θέατρο. Δεν κάνω τίποτα για την περιποίηση του εαυτού μου. Με βλέπουν στο δρόμο άβαφη και μου λένε πως είμαι κούκλα, ακόμα πιο όμορφη. Με ρωτούν τι κάνω για να το κάνουν κι αυτοί και τους λέω τίποτα. Σηκώνομαι, πλένω το πρόσωπό μου. Τρώω μια φρυγανιά με έναν χυμό και λίγο μέλι για πρωινό και ένα καφεδάκι. Δε θυμάμαι πόσο χρόνων είμαι, ούτε και με ενδιαφέρει. Όσο είμαι, είμαι. Νιώθω νέα. Δεν υπάρχει λόγος νομίζω να λέω την ηλικία μου. Γιατί; Αν θέλουν να τη μάθουν τη μαθαίνουν, αλλά γιατί;» είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Δεν μπορώ να είμαι μόνη. Πιστεύω στην αγάπη. Θέλω να έχω έναν σύντροφο, θέλω να είμαι ερωτευμένη και είμαι. Η ζωή μου ήταν μετρημένη. Παντρεύτηκα μια φορά και σε 20 μέρες έφυγα. Ο άνθρωπος που παντρεύτηκα δεν ήταν σωστός» εξομολογήθηκε.

«Δεν σκέφτομαι τον θάνατο. Δε θα ήταν άσχημο να πεθάνω πάνω στην σκηνή, αλλά δεν το σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο» τόνισε.

Το άρθρο ‘Θεά’ η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Kαι άβαφη που με βλέπουν μου λένε πόσο κούκλα είμαι» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/09/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.