Θεσσαλονίκη: Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο πηγαίνοντας στο νοσοκομείο!

Μια συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς μετέφερε μια γυναίκα που είχε συχνές ωδίνες τοκετού προς το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των «Ιατρών ΕΚΑΒ» στο Facebook, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης έλαβε κλήση αργά το βράδυ της Παρασκευής για μια νέα γυναίκα με συχνές ωδίνες τοκετού. Άμεσα, ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι της για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Καθώς οι διασωστές του ΕΚΑΒ μετέφεραν τη γυναίκα, ο τοκετός εξελίχθηκε γρήγορα και το μωράκι γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, με την υποστήριξη και τη συνδρομή τους. Και η νέα μαμά και το μωράκι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ και οι δύο είναι σε καλή υγεία.

Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο πηγαίνοντας στο νοσοκομείο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/02/2024 ώρα 12:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.