Θεσσαλονίκη – Σοκάρει ο οδηγός του ΟΑΣΘ για τον άγριο ξυλοδαρμό του: «Χτυπούσαν όπου έβρισκαν…»

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ, που έζησε στιγμές τρόμου όταν έκανε παρατήρηση σε μια παρέα 20 νεαρών που επέβαιναν στο λεωφορείο που οδηγούσε στη Θεσσαλονίκη και δυο απ’ αυτούς τον έδειραν με άγριο τρόπο, περιέγραψε σήμερα (21.11.2023) τον εφιάλτη που έζησε.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (18.11.2023), όταν ο άτυχος οδηγός του ΟΑΣΘ ζήτησε από μια παρέα που ήταν στο λεωφορείο που κινούνταν σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, να ηρεμήσουν επειδή έκαναν φασαρία και τότε έγινε στόχος επίθεσης, καθώς οι νεαροί τον έδειραν με άγριο τρόπο και τον τραυμάτισαν.

«Ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα μετά απ’ αυτό που έγινε. Τα άτομα που μου το έκαναν είναι απαράδεκτα. Αυτοί οχλαγωγούσαν και τους είχα κάνει μια παρατήρηση γιατί ενοχλήθηκαν δυο κοπέλες που ήταν επέβαιναν στο λεωφορείο», είπε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου της Θεσσαλονίκης.

O οδηγός του ΟΑΣΘ τόνισε ότι πήγε κοντά στους νεαρούς, αλλά δεν τους μίλησε με άγριο τόνο και μάλιστα έφυγε και επέστρεψε στη θέση του όταν είδε ότι εκείνοι αντιδρούν.

«Τους μίλησα με ωραίο τρόπο, τους είπα ότι μπροστά θα έχει έλεγχο από αστυνομία και αν είναι δυνατόν να μην κάνουν τόση φασαρία και μου απάντησαν “δεν πας να καλέσεις και ΟΠΚΕ και ο,τιδήποτε άλλο θέλεις και πήγαινε στον δρόμο σου μπροστά να πάμε στο σπίτι”. Και σηκώθηκα και έφυγα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε το χρονικό του τρόμου και του άγριου ξυλοδαρμού, όπως τόνισε ο τραυματίας.

«Χτυπούσαν με τα χέρια και με καουτσούκ»

«Ήταν 20 άτομα συνολικά και απ’ αυτούς ήρθαν οι δύο μπροστά. Και αυτοί μου έκαναν τη ζημιά. Χτυπούσαν και με τα χέρια και με ένα καουτσούκ», ανέφερε ο άτυχος οδηγός του λεωφορείου της Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ επισήμανε ότι δεν ξέρει αν οι νεαροί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί κάποιας ομάδας.

«Δεν ξέρω τι ήταν. Κασκόλ δεν είχε κανένας. Φορούσαν όλοι μπουφάν αλλά εγώ δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, δεν μπορώ να πω αν ήταν οπαδοί ή ο,τιδήποτε», ανέφερε ο οδηγός και συμπλήρωσε: «Το πήραν στραβά αυτοί επειδή τους ανέφερα για αστυνομία. Χτυπούσαν όπου έβρισκαν».

Το άρθρο Θεσσαλονίκη – Σοκάρει ο οδηγός του ΟΑΣΘ για τον άγριο ξυλοδαρμό του: «Χτυπούσαν όπου έβρισκαν…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/11/2023 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.