
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών – Στο Νοσοκομείο έχει μεταβεί η Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού
Την τελευταία της πνοή άφησε η 8χρονη που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο απο το ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης».
Παρά τη μάχη των γιατρών δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Όπως αναφέρει το tempo24.news, το άτυχο κοριτσάκι, μεταφέρθηκε νωρίτερα επειγόντως στο Καραμανδάνειο… Χωρίς να έχει αισθήσεις, με μονάδα του ΕΚΑΒ από την «Κιβωτό της Αγάπης».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κοριτσάκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα Υγείας.
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων έχει μεταβεί η Αστυνομία προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.
Το άρθρο Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά 8χρονη που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Καραμανδάνειο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.
___________________________________
Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 30/08/2023 ώρα 12:02 πμ από την ιστοσελίδα
Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.