Θρήνος στη Φλώρινα: Αυτός είναι ο 36χρονος σκιέρ που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία

Θρήνος για τον χαμό του Έλληνα σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία.

Ο σκιέρ εντοπίστηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από μεγάλη επιχείρηση διάσωσης με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων.

Πρόκειται για τον 36χρονο Κωνσταντίνο Μομτσή με καταγωγή από τη Φλώρινα.

Ο 36χρονος λάτρευε την ορειβασία και τα χειμερινά σπορ και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε με τρεις ακόμη φίλους του στο Μπόροβιτς της γειτονικής Βουλγαρίας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ομάδα των Ελλήνων σκιέρ κατέβηκε το πιο απότομο μέρος της πλαγιάς και εκεί τους βρήκε η χιονοστιβάδα.

«Τους είδαμε να κατεβαίνουν το πιο απότομο σημείο, ο ένας μετά τον άλλον. Δεν είχαν σακίδια πλάτης. Προφανώς δεν ήταν προετοιμασμένοι», ανέφερε σχετικά μέλος της ομάδας διάσωσης και πρόσθεσε πως «κατά τη διάρκεια της κατάβασης ένας από αυτούς “έκοψε” την πλαγιά οριζόντια, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει».

Οι τρεις κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, όμως ο 36χρονος δεν τα κατάφερε και εντοπίστηκε νεκρός από την ομάδα διάσωσης.

Το άρθρο Θρήνος στη Φλώρινα: Αυτός είναι ο 36χρονος σκιέρ που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 13/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.