Θρίλερ σε πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα: Το αεροπλάνο δέχτηκε «επίθεση» από πουλιά και επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος»

Επίθεση από πουλιά δέχτηκε το πρωί της Τρίτης αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα. Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» σμήνος πτηνών έπεσαν πάνω στο αεροπλάνο κατά την διαδικασία απογείωσής του.

Οι επιβάτες άλλαξαν αεροσκάφος περίπου 3 ώρες αργότερα και αναχώρησαν για τον προορισμό τους στις 14:10.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης δήλωσε ότι το αεροπλάνο κατά την αναχώρησή του από την Αλεξανδρούπολη, στις 11:05, χτύπησε πουλιά και ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας επέστρεψε άμεσα στο «Δημόκριτος», όπου παραμένει για έλεγχο.

Το άρθρο Θρίλερ σε πτήση από Αλεξανδρούπολη προς Αθήνα: Το αεροπλάνο δέχτηκε «επίθεση» από πουλιά και επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/03/2024 ώρα 12:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.