Θρίλερ στον Πόρο: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας – Είναι η Σταυρούλα που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη;

Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη καθώς εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο που πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοουμένη.

Η σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα ανοιχτά του Πόρου από ψαρά (καΐκι). Το πτώμα εντοπίστηκε τρεις μέρες από την εξαφάνιση της γυναίκας ωστόσο είχε μεταφερθεί στα αζήτητα αφού δεν αναζητήθηκε από κάποιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός φέρει κοσμήματα που «προδίδουν» ότι πρόκειται για τη Σταυρούλα όμως τα αποτελέσματα DNA που θα βγουν αύριο θα δώσουν οριστικές απαντήσεις.

Σημειώνεται πως δεν έχει πάνω της σημάδια εγκληματικής ενέργειας όμως δεν μπορούν να διαπιστώσουν και πολλά όπως έχει γίνει η σορός.

Επίσης στο άψυχο σώμα που εντοπίστηκε υπάρχει ένα σημάδι που παραπέμπει σε χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί η αγνοούμενη.

Σημειώνεται πως ήδη έχει ληφθεί DNA από το βιολογικό της πατέρα.

Ακόμα η κατάσταση της σορού δεν επιτρέπει την αναγνώριση της.

Το άρθρο Θρίλερ στον Πόρο: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας – Είναι η Σταυρούλα που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 21/02/2024 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.