ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συμμετοχή στην 22η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Συμμετοχή στην 22η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συμμετείχε στην 22η Ημέρα Καριέρας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στη Λάρισα το  Σάββατο 18 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση προσέγγισε άτομα από ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα, τα οποία αναζητούν εργασία και ήρθαν σε άμεση επαφή με τα στελέχη των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της περιοχής, ενώ  παράλληλα συμμετείχαν και σε εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops) από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ.

.Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δε θα μπορούσε να λείψει από μία τόσο σπουδαία διοργάνωση, καθώς με δυναμική παρουσία στην περιοχή από το 2010, αποτελεί έναν αξιόπιστο εργοδότη που εξελίσσεται ανοδικά και συνεχώς επενδύει στη συνεργασία με νέους εξειδικευμένους επαγγελματίες, που να μπορούν  να υπηρετήσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις στην παροχή υγείας.

Ευχαριστούμε τους υποψήφιους που συνομίλησαν με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και εμπιστεύτηκαν το βιογραφικό τους. Είμαστε πάντα δίπλα στους νέους επαγγελματίες που θέλουν να απασχοληθούν στον ιδιαίτερα δημοφιλή και ταυτόχρονα απαιτητικό τομέα της παροχής υγείας, ώστε να έχουν καθοδήγηση από τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο.

ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 20/11/2023 ώρα 3:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.