Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στο Αργυροπούλι Λάρισας

Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στο Αργυροπούλι Λάρισας

Μια πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία κάηκε ολοσχερώς το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3), όταν από άγνωστη προς το παρόν αιτία ξέσπασε φωτιά στο εσωτερικό της.

 

Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός και οι γείτονες επιχείρησαν με λάστιχα να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική και στο Αργυροπούλι βρέθηκαν 5 οχήματα με την ανάλογη δύναμη πυροσβεστών αλλά δυστυχώς η επέμβασή τους δεν στάθηκε ικανή να περιορίσει το καταστροφικό έργο της φωτιάς που έκαψε και τη στέγη που υποχώρησε.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Νίκος Νταλαγιάννης ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα ίδρυσης πυροσβεστικού σταθμού στον Τύρναβο ώστε να είναι εφικτή η άμεση επέμβαση σε όλο το δήμο και μάλιστα τόνισε ότι σχετικό αίτημα υπέβαλε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η δημοτική αρχή από τις πρώτες ημέρες της θητείας της τον Ιανουάριο.

πηγη: paidis.com

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/03/2024 ώρα 3:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.