‘Καζάνι που βράζει’ η Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει και δεύτερο ελικοπτεροφόρο πλοίο στα ανοιχτά της Γάζας!

Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας Σεμπαστιάν Λεκορνού ανακοίνωσε την αποστολή ενός δεύτερους ελικοπτεροφόρου πλοίου στα ανοιχτά των ακτών της Γάζας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Info από τον Λίβανο, όπου επισκέφθηκε τους Γάλλους κυανόκρανους της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών (UNIFIL), ο Λεκορνού είπε ότι θα αναπτυχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο το ελικοπτεροφόρο Dixmude.

Το Παρίσι έχει ήδη στείλει στην περιοχή το ελικοπτεροφόρο Tonnerre, με αποστολή να στηρίξει τα νοσοκομεία της Γάζας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Λεκορνού είπε ότι έστειλε μηνύματα τόσο προς τη Χεζμπολάχ όσο και προς το Ισραήλ, με τα οποία προτρέπει και τις δύο πλευρές να μην κάνουν κάποια ενέργεια που θα καθιστούσε αδύνατον για την UNIFIL να επιτελέσει το έργο της.

Το άρθρο ‘Καζάνι που βράζει’ η Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει και δεύτερο ελικοπτεροφόρο πλοίο στα ανοιχτά της Γάζας! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/11/2023 ώρα 12:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.