Κακοκαιρία «Daniel»: Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου – Κατέρρευσε ολόκληρη πτέρυγα! Δεν έχουν που να πάνε τους ηλικιωμένους! (Φωτο)

Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου και αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν 50 ηλικιωμένοι, ενώ η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά τη Μαγνησία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, το ρέμα της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο παρέσυρε την παλιά πτέρυγα και προκάλεσε σοβαρότατες ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας ηλικιωμένος.

Θα εκκενωθεί και το κεντρικό κτίριο που επίσης βρίσκεται κοντά στο ρέμα και θα παραμείνουν μόνο οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στην τρίτη πτέρυγα.

Στο Γηροκομείο επικρατούν συνθήκες αλλοφροσύνης και η διοίκηση του ιδρύματος προσπαθεί να εξασφαλίσει στέγη στους ηλικιωμένους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες κατοικίες και περιουσίες έχουν καταστραφεί.

Το άρθρο Κακοκαιρία «Daniel»: Εκκενώνεται το Γηροκομείο του Βόλου – Κατέρρευσε ολόκληρη πτέρυγα! Δεν έχουν που να πάνε τους ηλικιωμένους! (Φωτο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/09/2023 ώρα 9:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.