Κακοκαιρία Daniel: «Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά πρώτη φορά πνιγήκαμε!», λέει με τρεμάμενη φωνή γιαγιούλα 104 ετών στα Τρίκαλα!

Στην πρωτοφανή και ακραία κακοκαιρία Daniel και τις επιπτώσεις που είχε, κυρίως, στη Θεσσαλία, αναφέρθηκε η Σταυρούλα Μπραζιώτη, 104 ετών που ζει στην Πηνειάδα Τρικάλων, τονίζοντας ότι δεν έχει ξαναδεί στη ζωή της τέτοια θεομηνία.

«Εε, μικρή είμαι μωρέ, 104. Μικρούλα είμαι…», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ η κυρία Σταυρούλα. «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ήταν να γίνει η καταστροφή και μετά να κινηθούν; Τώρα τι να κάνουν; Περάσαμε πολέμους, περάσαμε δυστυχίες, περάσαμε πείνα αλλά δεν πνιγήκαμε κιόλας. Αυτό το κακό δεν το έχω δει, πρώτη φορά στη ζωή μου», απάντησε με τρεμάμενη φωνή σε ερώτηση για τα όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες με την κακοκαιρία, που χτύπησε το μέρος, στο οποίο ζει.

Η κατάσταση σήμερα στην Πηνειάδα

Δύσκολες ώρες και σήμερα επικρατούν στην Πηνειάδα Τρικάλων από την κακοκαιρία Daniel, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες του larissanet.gr.

Δραματικές είναι οι στιγμές στην περιοχή Πηνειάδα που βρίσκεται μεταξύ Τρικάλων και Λάρισας, από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Η παιδική χαρά του χωριού αλλά και τα κοντέινερ που έμεναν οι σεισμόπληκτοι είναι βυθισμένα στο νερό, όπως μετέδωσε χθες η ΕΡΤ. Το νερό έχει φτάσει μέχρι την στέγη των σπιτιών.

Τεράστιες οι καταστροφές σε σπίτια και υποδομές με τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα να είναι συγκλονιστικά. Στο αποκαρδιωτικό σκηνικό ξεχωρίζει η ελληνική σημαία που στέκεται έξω απο το νερό.

Το άρθρο Κακοκαιρία Daniel: «Περάσαμε πολέμους, πείνα, αλλά πρώτη φορά πνιγήκαμε!», λέει με τρεμάμενη φωνή γιαγιούλα 104 ετών στα Τρίκαλα! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/09/2023 ώρα 9:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.