Κασσελάκης: Απάντηση σε Μητσοτάκη με νέο βίντεο – «Ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης»

Με «βολές» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη επανέρχεται με νέα ανάρτηση – βίντεο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο. «Ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης», σημειώνει, απαντώντας στα όσα είπε χθες ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του.

«Το 2020 θα έκανε “αυτό που του αναλογεί”, το 2023 δεν του αναλογεί τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη», τονίζει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στη νέα ανάρτησή του. «Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνη στην πράξη, σταματάει εδώ», επισημαίνει. «Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει»

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη έχει ως εξής:

«Δείτε διαφορά μέσα σε 3 χρόνια!
2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί».
2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη.
Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ.
Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει.
Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη».

 

Το άρθρο Κασσελάκης: Απάντηση σε Μητσοτάκη με νέο βίντεο – «Ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/10/2023 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.