Καταγγελία σοκ: «Δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ σε όλη την Κρήτη!»

55χρονος ελαιοχρωματιστής που τραυματίστηκε μετά από πτώση, μεταφέρεται στην Αθήνα

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης με θύμε τον 55χρονο ελαιοχρωματιστή, αναδεικνύει ένα μεγάλο πρόβλημα που φανερώνει την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας στην Κρήτη, αναφέρει το cretalive.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς στην ιστοσελίδα, 55χρονος ελαιοχρωματιστής που τραυματίστηκε μετά από πτώση, μεταφέρεται στην Αθήνα καθώς η αναζήτηση μιας κλίνης ΜΕΘ σ’ όλο το νησί για να νοσηλευτεί ο άτυχος εργαζόμενος απέβη άκαρπη, γιατί δεν υπήρχε καμμία διαθέσιμη και οι γιατροί αποφάσισαν ο ασθενής να μεταφερθεί εκτός Κρήτης.

Μάλιστα, έγιναν επαφές με το Θριάσιο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε κρεββάτι ΜΕΘ

“Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στο νησί μας”, τόνισε ο κ. Βοργιάς και ζήτησε απ’ όλους τους πολιτικούς παράγοντες του τόπου να πάρουν θέση και κυρίως οι βουλευτές που, όπως είπε “θα πρέπει να αναδείξουν το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις”!

Το άρθρο Καταγγελία σοκ: «Δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ σε όλη την Κρήτη!» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.