Καταρρακωμένος ο Γιώργος Γιαννιάς – Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του: «Πάει στην αγκαλιά του πατέρα μου»

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Γιαννιά που έχασε τη μητέρα του ενώ πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο τραγουδιστής ενημέρωσε για τον θάνατο της μητέρας του με ανάρτησή του στο Instagram ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Νεκροταφείο Ρόδου.

«Αύριο Παρασκευή στις 13:00 αποχαιρετάμε την Αρχόντισσά μας, την Κυρία μας, το πρότυπο της μάνας, της αγάπης και της δικαιοσύνης, την κούκλα μας. Τη μανούλα μας τη μοναδική, το λιμάνι μας. Μάνα μας η πρώτη λέξη και η τελευταία. Που έφυγε νωρίς και άδικα. Μόνη μας παρηγοριά είναι που πάει στην αγκαλιά του Άρχοντα πατέρα μας. Θα είμαι όλοι εκεί που σε λατρέψαμε και θα σε λατρεύουμε μέχρι τέλους», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Γιαννιάς.

Το άρθρο Καταρρακωμένος ο Γιώργος Γιαννιάς – Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του: «Πάει στην αγκαλιά του πατέρα μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/02/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.