«Κιβωτός του Κόσμου»: Το έγγραφο – «βόμβα» που αθωώνει τον πάτερ Αντώνιο και ανατρέπει τα πάντα! Για «πλαστογραφία» μιλάει η μητέρα του 16χρονου!

Αναταραχή στην πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμενόταν η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αν θα παραπεμφθεί ή όχι σε δίκη ο πατέρας Αντώνιος για την κατηγορία της ασέλγειας ανηλίκων.

Δημοσίευμα του TheNewspaper.gr το πρωί της Τρίτης ανέφερε ότι το ένα από τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν τον πατέρα Αντώνιο παίρνει πίσω τις κατηγορίες, λέγοντας ότι είναι αθώος και δεν τον άγγιξε ποτέ.

Το TheNewspaper.gr επικοινώνησε με τη μητέρα του 15χρονου (σήμερα του 16χρονου) προκειμένου να επιβεβαιώσει εάν όντως ισχύει ότι ανασκεύασαν τους ισχυρισμούς τους. Ωστόσο, η μητέρα διέψευσε το έγγραφο, που περιλαμβάνει το συμπληρωματικό υπόμνημα που κατέθεσε ο Πάτερ Αντώνιος, λέγοντας ότι ούτε η ίδια, ούτε το παιδί της ανασκεύασαν τίποτα και έκανε λόγο για πλαστογραφία.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας δρομολογεί ήδη μηνύσεις.

Αυτό είναι το επικυρωμένο από ΚΕΠ της Λάρισας έγγραφο που αποδίδεται στη μητέρα του 15χρονου και φέρεται επικαλείται ο Πάτερ Αντώνιος προσκομίζοντας το στην ανακρίτρια.

Το άρθρο «Κιβωτός του Κόσμου»: Το έγγραφο – «βόμβα» που αθωώνει τον πάτερ Αντώνιο και ανατρέπει τα πάντα! Για «πλαστογραφία» μιλάει η μητέρα του 16χρονου! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 14/11/2023 ώρα 9:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.