Κινηματογραφικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δέντρο και προσγειώθηκε ανάποδα σε όχημα μέσα σε αυλή!

Κινηματογραφικό τροχαίο στην Δυτική Αχαΐα το απόγευμα της Κυριακής – Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δέντρο και προσγειώθηκε ανάποδα σε όχημα μέσα σε αυλή ενώ από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός

Οδηγός ΙΧ ο οποίος κατέβαινε απο την Άνω Αχαΐα στην Κάτω Αχαγιά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κοντά στα Αγιοβλασίτικα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να υπερυψωθεί, να μπει σε αυλή σπιτιού, να περάσει πάνω από ένα κομμένο δένδρο που ήταν μέσα, να πέσει πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του σπιτιού και στη συνέχεια να τουμπάρει.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, o οδηγός απεγκλωβίστηκε με ελαφρά τραύματα.

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στον αύλειο χώρο και στα δύο οχήματα.

Το άρθρο Κινηματογραφικό τροχαίο στην Αχαΐα: Αυτοκίνητο «πέταξε» πάνω από δέντρο και προσγειώθηκε ανάποδα σε όχημα μέσα σε αυλή! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.