Κινηματογραφικό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έκανε «σβούρες» σε κεντρικό δρόμο!

Κινηματογραφικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο στην Εύβοια με ένα ΙΧ να φέρνει «σβούρες»!

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το evima.gr ένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους έφερε… σβούρες στην διαδρομή από Βαθύ προς Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στη μέση της ασφάλτου. Από το αυτοκίνητο έφυγε η μπροστά δεξιά ρόδα και ξηλώθηκε ο προφυλακτήρας από πιθανή πρόσκρουση στο κράσπεδο, που βρίσκεται δεξιά του δρόμου. Ευτυχώς πάντως, όπως τονίζεται, δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού.

Το τροχαίο σημειώθηκε συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας στον κεντρικό δρόμο από το βαθύ προς Χαλκίδα πριν τα ναυπηγεία, με αποτέλεσμα να υπάρξει και αρκετή καθυστέρηση στην κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων.

Το άρθρο Κινηματογραφικό τροχαίο στην Εύβοια: ΙΧ έκανε «σβούρες» σε κεντρικό δρόμο! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 23/04/2024 ώρα 9:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.