Κοινωνική δράση της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας ενόψει του εορτασμού του Πάσχα

Κοινωνική δράση της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας ενόψει του εορτασμού του Πάσχα

Ενόψει του εορτασμού του Πάσχα, το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΕ.Π.Α.Δ.) Θεσσαλίας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, με την πολύτιμη αρωγή φίλων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκέντρωσαν εθελοντικά τρόφιμα.

 

Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο, καθώς και αντιπροσωπεία αστυνομικών, συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο και προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη, για την ενίσχυση των συσσιτίων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα αυτών των δράσεων, οι οποίες αναδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη των αστυνομικών. 

Παρόμοιες δράσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους.

.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/04/2024 ώρα 6:07 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.