Κουρέτας στην ολλανδική εταιρεία HVA: «Ελάτε στη Θεσσαλία να παρουσιάσετε τη μελέτη σας»

Κουρέτας στην ολλανδική εταιρεία HVA: «Ελάτε στη Θεσσαλία να παρουσιάσετε τη μελέτη σας»

Πρόσκληση στην ολλανδική εταιρεία HVA να παρουσιάσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την επιστημονική ομάδα που έχει συσταθεί για τον ίδιο λόγο τη μελέτη που συνέταξε για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, απευθύνει με επιστολή του προς την εταιρεία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

 

Στην επιστολή του ο κ. Κουρέτας επισημαίνει πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρακολουθεί με τεράστιο ενδιαφέρον τις προτάσεις για την ανασυγκρότηση της περιοχής μας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου. Σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η μελέτη της εταιρείας HVA που παραδόθηκε πρόσφατα στον Πρωθυπουργό.

Με δεδομένο το θεσμικό ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και την αγωνία των κατοίκων της περιοχής για το μέλλον, ο περιφερειάρχης προσκαλεί την εταιρεία να παρουσιάσει τη δική της μελέτη στην Περιφέρεια και την επιστημονική της ομάδα, την Τρίτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου – όπως τονίζει – να αναλυθούν σε βάθος οι προτάσεις της HVA και να διερευνηθεί διεξοδικά το οικονομικό κοινωνικό και παραγωγικό αποτέλεσμα στο οποίο οι προτάσεις αυτές οδηγούν.

Από το γραφείο τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας

 

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.