Κρήτη: Ο απίστευτος διάλογος ηλικιωμένης με τον Κασσελάκη – «Καμία καθυστέρηση στα νοσοκομεία» – Απόλαυση, σχολιάζει ο Άδωνις! (Βίντεο)

Βίντεο με τον διάλογο που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με μια ηλικιωμένη, αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Χ (πρώην Twitter) ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί περιοδεία στην Κρήτη από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως τη Δευτέρα 8 Απριλίου, με τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι να είναι στους σταθμούς που κάνει. Εκεί έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και τους φορείς των τεσσάρων νομών του νησιού.​

Ανάμεσα στους πολίτες με τους οποίους συνομίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι και μια ηλικιωμένη. Θέμα συζήτησής τους η κατάσταση στα νοσοκομεία της Κρήτης αλλά και η οικονομική της κατάσταση. Σχετικό βίντεο δημοσίευσε η Ομάδα Αλήθειας και όπως φαίνεται, άκαρπες ήταν οι προσπάθειες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για κάποια άλλη απάντηση.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο διάλογος του Στέφανου Κασσελάκη με την ηλικιωμένη

Στέφανος Κασσελάκης: Πώς αντέχετε; Έχετε σύνταξη;
Ηλικιωμένη: Έχω σύνταξη και ο σύζυγος έχει, καλά, δόξα τω Θεώ.
Στέφανος Κασσελάκης: Νοσοκομείο πώς πάτε;
Ηλικιωμένη: Έχει γιατρούς εδώ
Στέφανος Κασσελάκης: Είστε εντάξει δηλαδή…
Ηλικιωμένη: Πάω και στο νοσοκομείο Χανίων, είμαι πολύ ευχαριστημένη, πάρα πολύ
Στέφανος Κασσελάκης: Με ραντεβού; Έχει καθυστερήσεις;
Ηλικιωμένη: Καμία καθυστέρηση! Τι να σας πω; Ακούω ορισμένους που έχουν παράπονα και δεν τους πιστεύω!

Το άρθρο Κρήτη: Ο απίστευτος διάλογος ηλικιωμένης με τον Κασσελάκη – «Καμία καθυστέρηση στα νοσοκομεία» – Απόλαυση, σχολιάζει ο Άδωνις! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 05/04/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.