Κυριάκος Βελόπουλος: ανοίγεις κασελακη, βγαίνει Μητσοτάκης !!!!!

Λάβρος ήταν για άλλη μια φορά ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής με αποδέκτη αυτή τη φορά το ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κ. Στέφανο Κασελακη.

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για ψευτοαριστερα καθώς όπως ανέφερε , πριν λίγες μέρες ο κ. Κασελακης συναντήθηκε με άτομα της λέσχης Μπίλντερμπεργκ δηλαδή με ολιγαργες και ανθρώπους του κεφαλαίου. Σε αυτό σημείο κατηγορισε το ΣΥΡΙΖΑ για ψευτοαριστερα λέγοντας ότι σαν αριστερός το κεφάλαιο και τους ολιγαρχίες τους πολεμάς και ότι δεν κάθεσαι μαζί τους!!!!

Έπειτα ανέφερε ένα δημοσίευμα της εστίας που ανέφερε ότι ο κ. Κασελακης είχε πει  ότι ήταν οδηγός του κ. Μητσοτάκη όταν πήγαινε στην Αμερική. Σε αυτό το σημείο ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι εδώ συμβαίνει αυτό που έχω πει ότι ανοίγεις κασελακη βγαίνει Μητσοτάκης.

Η επιθετική ρητορική του κ. Βελόπουλου συνεχίστηκε λέγοντας προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι  , σας τον έφεραν , σας πήρε το κόμμα και σας γλενταει!!!!!!

Ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης αναφέρθηκε και στο θέμα της offshore εταιρείας του κ. Κασελακη το οποίο λέει το δέχεστε όλοι τη στιγμή που εσεις θέλατε έλεγχο για τα οικονομικά μου….

Βλέπουμε λοιπόν μετά την επιθετική ρητορική στη ΝΔ και στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τώρα μεταφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και στον  κ. Κασελακη με στόχο τη διασύνδεση συριζα ΝΔ και μητσοτακη κασελακη !!!!

Έμπειρος ο κ. Βελόπουλος και γνώστης της πολιτικής και του λόγου