Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την βράβευσή του από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Μια μαλ…. και μισή»!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μετά τη βράβευσή του από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έφερε στο φως ο Alpha.

Ειδικότερα, στις 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος” βραβεύτηκε με τον χρυσό σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την κοινωνική προσφορά του.

Χωρίς να τείνει το χέρι του για χειραψία, όπως προβλέπεται, αλλά πιάνοντας την πρώτη πολίτη της χώρας από τους ώμους, παρέλαβε το βραβείο του χαμογελώντας και το αφιέρωσε στη μητέρα του, που βρισκόταν μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Με μαύρα καθημερινά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και το τζόκεϊ καπέλο του που ποτέ δεν αποχωρίζεται, στάθηκε δίπλα σε ανθρώπους που τιμήθηκαν για την κοινωνική της προσφορά, όπως και ο ίδιος. Και στο τέλος πόζαρε υπερήφανος μαζί τους και με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην αναμνηστική φωτογραφία της τελετής.

Ακριβώς μία ημέρα μετά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μιλούσε σε πλημμυροπαθείς της Λάρισας για τη βράβευσή του. “Δεν βραβεύτηκε ο Άλλος Άνθρωπος, αλλά ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος”, έλεγε.

Μάλιστα, στο βίντεο ντοκουμέντο ακούγεται να εκφράζεται με απαξίωση και με άσεμνο τρόπο στη βράβευσή του από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας: “Χθες πήγα και μου έδωσαν το παράσημο, μια μαλ…. και μισή”.

Eίναι ο ίδιος άνθρωπος ,που λίγες ώρες νωρίτερα, πόζαρε υπερήφανος στο Προεδρικό Μέγαρο. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που χαμήλωνε το κεφάλι του μπροστά στην τιμή που του αποδίδεται από την Ελληνική Πολιτεία, για την προσφορά του.

Την επόμενη ημέρα το βραβείο είπε ότι το αφιέρωσε από τους χαμηλοσυνταξιούχους, μέχρι τον Αντώνη Καριώτη και τον δολοφονημένο Παύλο Φύσσα. Όμως μια ημέρα πριν, το είχε αφιερώσει μόνο στη μητέρα του…

Το λογίδριο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, με κοινό ανθρώπους που έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους, συνεχίστηκε, με τον κατά τ’ άλλα αρνητή των βραβείων, να διευκρινίζει ότι δεν… ξεπουλήθηκε επειδή το παρέλαβε.

Το άρθρο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για την βράβευσή του από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Μια μαλ…. και μισή»! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 03/02/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.