Κως – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια: Τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα της άτυχης κοπέλας, 8 μήνες μετά το άγριο έγκλημα από τον Μπαγκλαντεσιανό;

Η τσάντα που κουβαλούσε μαζί της η άτυχη Αναστάζια, μαζί με τα προσωπικά της αντικείμενα, βρέθηκε 8 μήνες μετά τη δολοφονία της στην Κω, από τον Μπαγκλαντεσιανό.

Σύμφωνα με το kosnews, η τσάντα της κοπέλας από την Πολωνία, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού μαζί με τον σύντροφό της, βρέθηκε από έναν πολίτη και μέσα σε αυτήν υπήρχαν τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ ήταν ανοιχτή.

Η τσάντα, που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, με το περιεχόμενό της παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή και λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της 27χρονης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει το μέσο που προκάλεσε τον θάνατό της Αναστάζια, ο οποίος πάντως ήταν μαρτυρικός.

Για τη δολοφονία συνελήφθη ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Ο 32χρονος, ο οποίος είχε βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία, προφυλακίσθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χρονικό της φρίκης

Το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, εντόπισαν στις 18 Ιουνίου οι ερευνητικές Αρχές, στην περιοχή Αλυκές στην Κω και τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή, έδειξαν πως ο θάνατός της επήλθε από στραγγαλισμό.

Γι αυτό τον λόγο, κρατείται ο 32χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές, με τον οποίο είχε πάει η άτυχη κοπέλα σπίτι του, για να την προμηθεύσει με χασίς.

Το άψυχο σώμα της 27χρονης εντόπισαν δύο εθελόντριες, στο Τιγκάκι στις Αλυκές όπου υπάρχει υβροδιότοπος. Το σώμα της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες και κάτω από ένα δέντρο και σε πολύ κακή κατάσταση.

Το άψυχο σώμα της κοπέλας ήταν γυμνό και τυλιγμένο με ένα σεντόνι το οποίο εκτιμάται ότι είναι από το σπίτι του 32χρονου, που αρνείται τα πάντα.

Για την περιοχή είχε δώσει στίγμα το κινητό της άτυχης κοπέλας, ενώ είναι γεμάτη από χόρτα και άχυρα. Ο συγκάτοικος του βασικού υπόπτου μάλιστα είχε καταθέσει ότι τα ρούχα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ήταν γεμάτα άχυρα και χόρτα.

Το άρθρο Κως – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια: Τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα της άτυχης κοπέλας, 8 μήνες μετά το άγριο έγκλημα από τον Μπαγκλαντεσιανό; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/02/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.