«Κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω Ισραήλ – Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας

Σε αστυνομικό κλοιό πρόσωπα και επιχειρήσεις ισραηλινού ενδιαφέροντος

Τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα λόγω της πολεμικής σύγκρουσης στο Ισραήλ παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να είναι «καυτό» για την ελληνική αστυνομία.

Σε κλοιό ασφαλείας βρίσκονται πρόσωπα και επιχειρήσεις ισραηλινού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, εν αναμονή μαζικότερων συγκεντρώσεων μετά τη χερσαία επέμβαση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στέλεχος του επιτελείου της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δηλώνει χαρακτηριστικά: «Πριν από 15 χρόνια δεν θα φοβόμουν χτύπημα στην Ελλάδα. Τώρα είμαστε ανήσυχοι καθώς η χώρα μας έχει διαλέξει “στρατόπεδο” στη διαμάχη».

Ανησυχία προκαλεί και το γεγονός ότι αναμένονται αυξημένες μεταναστευτικές ροές μετά τη χερσαία επέμβαση.

Την ίδια ώρα το Υπουργείο Εξωτερικών συνιστά τους Έλληνες πολίτες την αποφυγή, εκτός των απολύτως απαραίτητων, μετακινήσεων σε Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας και Λίβανο.

Το άρθρο «Κόκκινος συναγερμός» στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω Ισραήλ – Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 17/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.