«Κόκκινος» Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για «τυφλά» χτυπήματα ισλαμιστών στην Αττική!

Προληπτικά σχέδια ασφαλείας έχουν καταρτίσει τα τελευταία 24ωρα ΕΛ.ΑΣ και Αντιτρομοκρατική για ενδεχόμενα «τυφλά» χτυπήματα τρομοκρατών λόγω του πολέμου στο Ισραήλ. Σε εγρήγορση βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές και έχει σημάνει «κόκκινος συναγερμός» για 150 πιθανούς στόχους στην Αθήνα.

Όπως μετέδωσε το Star, Ένοπλες Δυνάμεις και ΕΥΠ βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, και με την ένδειξη «Εμπιστευτικόν» και «Κατεπείγον» έχουν αποσταλεί έγγραφα για αυξημένη προστασία σε 150 σημεία της που θεωρούνται πιθανοί στόχοι επιθέσεων σε όλη την Αττική.

Τα σχέδια ασφαλείας περιλαμβάνουν την περιοχή από την Βουλή μέχρι το Μουσείο Ακρόπολης. Επιπλέον, τα πολυσύχναστα πάρκα, όπως ο Εθνικός Κήπος, το Πεδίον του Αρεως, τα δημοφιλή εμπορικά κέντρα στο Μαρούσι και τον Άγιο Δημήτριο, οι σταθμοί ΚΤΕΛ των Λιοσίων και Κηφισού, καθώς και οι 67 σταθμοί του Μετρό και ΗΣΑΠ.

Επίσης, ιδιαίτερη σημασία δίνεται σε στρατιωτικές και αστυνομικές εγκαταστάσεις.

Τέλος, υπάρχει συνεχής φρούρηση και επιτήρηση ενώ γίνονται και έλεγχοι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο τον εντοπισμό αναρτήσεων που περιλαμβάνουν κηρύγματα μίσους.

Το άρθρο «Κόκκινος» Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φόβοι για «τυφλά» χτυπήματα ισλαμιστών στην Αττική! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/10/2023 ώρα 9:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.