Κόλαση πυρός στο Ισραήλ: Σφοδρός βομβαρδισμός της πόλης Ασκελόν από τη Χαμάς!

Πράξη την απειλή της για βομβαρδισμό της πόλης Ασκελόν κάνει το βράδυ της Τετάρτης (11/10) η Χαμάς, καθώς εκτόξευσε εκατοντάδες ρουκέτες, μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα.

Πρόκειται για πόλη που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Γάζας και έχει μπει στο στόχαστρο της Χαμάς, η οποία χθες είχε υποστηρίξει ότι δεν θα σταματήσει να την βομβαρδίζει μέχρι να ισοπεδωθεί η πόλη.

Το βράδυ της Τετάρτης ενεργοποιήθηκε το σύστημα Iron Dom ώστε να αναχαιτιστούν οι ρουκέτες που εξαπέλυσε η Χαμάς, με τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Twitter να είναι ενδεικτικά.

Δείτε βίντεο

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για βομβαρδισμό και της πόλης Σντερότ.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα οι ένοπλες πτέρυγες των οργανώσεων Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ είχαν υποστηρίξει ότι θα ρίξουν και απόψε ρουκέτες στην πόλη.

Το άρθρο Κόλαση πυρός στο Ισραήλ: Σφοδρός βομβαρδισμός της πόλης Ασκελόν από τη Χαμάς! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 12/10/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.