Κώστας Πλεύρης κατά Αλέξη Κούγια: Η αυτογελειοποίηση είναι κακό πράγμα ,αλλά χειρότερο είναι η αυτοικανοποίηση!

“Βεντέτα”έχει προκύψει μεταξύ του Κώστα Πλεύρη και του Αλέξη Κούγια.Με τον τελευταίο να έχει ξεκινήσει αυτή την κόντρα, σχολιάζοντας απαξιωτικά την ερωτική σχέση του Κ.Πλευρη με την Τζώρτζια Σιακαβαρα.

Αλλά ο πατέρας Πλεύρης δεν χαρίζεται και επιπλέον διαθέτει δηκτικό χιούμορ.

Ας δούμε αναλυτικά τι ειπώθηκε:

“Η αυτογελιοποίηση είναι κάτι κακό, ναι. Χειρότερο είναι η αυτοϊκανοποίηση. Δυστυχώς αγάπησα την κα Σιακαβάρα χωρίς να τον ρωτήσω”.

Όσο για σάτιρα που δέχτηκε από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο κ. Πλεύρης έκανε μια αναφορά στα χρόνια της βασιλείας, λέγοντας: “Παλιά υπήρχαν στους βασιλείς οι γελωτοποιοί, τώρα στη δημοκρατία υπάρχουν οι γελωτοποιοί τον λαό να γελάει”.

Τέλος, σε χιουμοριστική αναφορά για το roadtrip που θα κάνει με τη σύντροφό του το Σαββατοκύριακο, αν έχει καλό καιρό, αλλά και τις στιλιστικές της επιλογές, ο νομικός απάντησε: “Δεν ασχολούμαι με αυτά εγώ, μου αρέσουν όμως οι επιλογές της. Θα πάμε road trip με την Τζόρτζια στο Μενίδι”.

Το άρθρο Κώστας Πλεύρης κατά Αλέξη Κούγια: Η αυτογελειοποίηση είναι κακό πράγμα ,αλλά χειρότερο είναι η αυτοικανοποίηση! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 11/11/2023 ώρα 9:04 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.