Κ. Αγοραστός σε Κουρέτα: Εγώ είμαι Θεσσαλός, δεν έδωσα καμία εντολή να σταματήσουν τα έργα

Κ. Αγοραστός σε Κουρέτα: Εγώ είμαι Θεσσαλός, δεν έδωσα καμία εντολή να σταματήσουν τα έργα

Απάντηση στη δήλωση του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα σχετικά με τη διακοπή των έργων αποκατάστασης ασφαλτικών, τεχνικών, καθώς και συνοδών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας δνει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

 

Αναλυτικά:

“Δεν υπήρξε καμία εθελοντική εργασία από τους εργολάβους. Όλα τα μηχανήματα που διατέθηκαν για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας των υποδομών και τον καθαρισμό ποταμών και ρεμάτων, χρησιμοποιήθηκαν από το Μητρώο Μηχανημάτων. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στο πεδίο, όπως άλλωστε έκαναν, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δώσαμε προσβασιμότητα παντού, εξασφαλίσαμε άμεσα την ασφαλή μετακίνηση του πληθυσμού και τη διακίνηση των εμπορευμάτων.  Ήμασταν και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην υπηρεσία του πολίτη. Είμαι Θεσσαλός και θα συνεχίσω να εργάζομαι για το καλό της Θεσσαλίας. Δε δόθηκε καμία προφορική εντολή να σταματήσουν τα έργα. Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πορεύονται με ψέματα”.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 19/10/2023 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.