Λάρισα: Φρίκη με γιατρό που συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών ανήλικη κόρη του!

Φρίκη και αποτροπιασμός στη Λάρισα. Γιατρός ηλικίας 47 χρόνων συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός συνελήφθη στη Λάρισα για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του μετά από καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο γιατρός ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα άργησε να την επιστρέψει στο σπίτι της, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα της, με την οποία ο 43χρονος έχει χωρίσει.

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο γιατρός δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του εντός του αυτοκίνητο του μάρκας HONDA CR-V, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της και ειδικότερα χρησιμοποιώντας το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγός του υπέβαλε σε βάρος του δράστη έγκληση, διότι επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Το χρονικό
Η αστυνομία ενεργώντας ακαριαία, κατάφερε να εντοπίσει τον γιατρό στις 2 το μεσημέρι στις 27-02-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίστηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό από Υ.Ε.Ε.Β.Ε.

Το άρθρο Λάρισα: Φρίκη με γιατρό που συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών ανήλικη κόρη του! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/03/2024 ώρα 3:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.