ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει να συνεδριάσει πάνω από δύο μήνες

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει να συνεδριάσει πάνω από δύο μήνες

Τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ζητούν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας με επιστολή τους στην πρόεδρο καθών όπως τονίζουν έχουν περάσει πάνω από δύο μήνες για να συνεδριάσει το Σώμα.

 

Αναλυτικά:

Κυρία πρόεδρε

Πέρασαν πάνω από 2 μήνες από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (30/8/2023), χωρίς να συγκαλέσετε νέα συνεδρίαση ούτε τον μήνα Σεπτέμβριο, ούτε τον μήνα Οκτώβριο και μάλιστα χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση γι’ αυτό.

Την περίοδο μάλιστα αυτή, συνέβησαν και συμβαίνουν στην Θεσσαλία, πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως οι φονικές πλημμύρες, η πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών, η κατάσταση των δημόσιων υποδομών, χωρίς το περιφερειακό συμβούλιο να έχει ενημερωθεί και να συζητήσει για όλα αυτά ή για άλλα ζητήματα που τα χειρίζεται μόνη της η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θεωρούμε το γεγονός της μη λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου με ευθύνη δική σας, απαράδεκτο.

Με δεδομένο ότι η θητεία του απερχόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου, τελειώνει στις 31/12/2023, ρωτάμε γιατί δεν το συγκαλείται και ζητάμε να συγκληθεί άμεσα, ώστε να ενημερωθεί και να συζητήσει για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι φονικές πλημμύρες, την πορεία αποκατάστασης των πλημμυροπαθών και όλων των ζημιών στις δημόσιες υποδομές, την αναγκαιότητα αντιπλημμυρικών έργων που θα προστατεύσουν την Θεσσαλία μπροστά στον επερχόμενο χειμώνα.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 09/11/2023 ώρα 3:04 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.