«ΛΟΓΧΗ 2/24»: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

Από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, διεξήχθη προγραμματισμένη εθνική Άσκηση «ΛΟΓΧΗ 2/24» του Πολεμικού Ναυτικού, στη θαλάσσια περιοχή Μυρτώου Πελάγους και Δυτικών Κυκλάδων, με συμμετοχή Πλοίων των Διοικήσεων Φρεγατών (ΔΦΓ), Ταχέων Σκαφών (ΔΤΣ), Υποβρυχίων (ΔΥ), Πλοίων Επιτήρησης (ΔΠΕ), Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) καθώς και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η εν λόγω εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων του Αρχηγείου Στόλου, με σκοπό τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Το άρθρο «ΛΟΓΧΗ 2/24»: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.