Μάγδα Τσαγγάνη: Κέρδισε τον καρκίνο, της φανερώθηκε ο Άγιος Νεκτάριος: «Όλα έγιναν χάρη στην Παναγία», λέει συγκινημένη

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στον Ανδρέα Θεοδώρου σε συνέντευξή της για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

 

 

Εκφράζοντας την πίστη της, αναφέρθηκε στη στιγμή της διάγνωσης, την προσευχή της στον Άγιο Νεκτάριο, και πώς η πίστη της ήταν αυτή που την έσωσε. Ανέφερε επίσης πώς ζει χάρη στο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου, της Παναγίας, και του καλού γιατρού που είχε.

Η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας κρατούσε ένα φρυγανάκι και μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, ενώ σήμερα ζει χάρη στην πίστη, το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου, και την τύχη. Επίσης, ανέφερε ότι είδε τον Άγιο Νεκτάριο πριν από τη χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο.

Η συνέντευξη αποτελεί έναν προσωπικό διάλογο της ηθοποιού με τη θρησκευτική της πίστη και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετώπισε με την ασθένεια.

Το άρθρο Μάγδα Τσαγγάνη: Κέρδισε τον καρκίνο, της φανερώθηκε ο Άγιος Νεκτάριος: «Όλα έγιναν χάρη στην Παναγία», λέει συγκινημένη εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/03/2024 ώρα 6:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.