Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε νέα διαθήκη – Τι γίνεται με τους κληρονόμους της

Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε για τη διαθήκη της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, καθώς βρέθηκε νέο αντίγραφο όπως επισημάνθηκε το Σάββατο (28/10).

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στο MEGA για τη νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου που βρέθηκε και είπε: «Περιπλέκονται τα πράγματα, διότι χθες (27/10) είχαμε μια δίκη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου, όπου ο κ. Γιαννόπουλος εμφανίστηκε ως μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του “Χαμόγελου του Παιδιού”, ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα και στοιχεία».

Ακόμα, ο κ. Χατζημιχάλης πρόσθεσε το εξής: «Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Όσον αφορά στο μουσείο που έλεγε η ηθοποιός ότι θα φτιάξει, ο δικηγόρος της δήλωσε: «Είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο, όπως είχε πει παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν θα είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη [σ.σ. Χρονοπούλου] να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

Το άρθρο Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε νέα διαθήκη – Τι γίνεται με τους κληρονόμους της εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/10/2023 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.