Μαγνησία: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων την Κυριακή 31 Μαρτίου λόγω τέλεσης εκδήλωσης με την επωνυμία «Ράλλυ Κένταυρος»

Μαγνησία: Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων την Κυριακή 31 Μαρτίου λόγω τέλεσης εκδήλωσης με την επωνυμία «Ράλλυ Κένταυρος»

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω τέλεσης εκδήλωσης με την επωνυμία «ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», απαγορεύεται η κυκλοφορία κάθε οχήματος (πλην των διαγωνιζομένων) την Κυριακή, (31-03-2024):

 

• κατά τις ώρες 08.00΄-10.00, στην Αγριά Μαγνησίας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από το ύψος της διασταύρωσής της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πηλίου,

• κατά τις ώρες 08.30΄-14.30, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Αγριάς – Μηλεών από την έξοδο του οικισμού Άνω Λεχωνίων έως την διασταύρωση προς την Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών &

• κατά τις ώρες 09.15΄-15.00, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών, από την διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) Δέλτα Μηλεών μέχρι το χωριό Μηλιές, της Επαρχιακής Οδού Μηλεών – Νεοχωρίου μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) θέση Χορεύτρα και στην Ε.Ο. Βόλου – Νεοχωρίου (κάτω κλάδος) μέχρι πριν από το χωριό Νεοχώρι, στο ύψος της εταιρείας ΛΙΘΟΡΑΜΑ.

Επιπλέον, στα ανωτέρα τμήματα του οδικού δικτύου και κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και ώρες, απαγορεύεται:

-η στάθμευση κάθε οχήματος,
-η τοποθέτηση διαφόρων υλικών και
-η κυκλοφορία πεζών & ζώων.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 29/03/2024 ώρα 9:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.