Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα των Τεμπών: «Όσο ανεβαίνουν οι υπογραφές, γινόμαστε πιο δυνατοί – Το οφείλουμε στα παιδιά μας»

Η Μαρία Καρυστιανού με αφορμή τη συγκέντρωση υπογραφών για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη, ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media, πως «όσο ανεβαίνουν οι υπογραφές, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί…».

«Για όλες τις σειρήνες παραπλάνησης που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ακυρώσουν τη δύναμη όλων μας και να χρωματίσουν πολιτικά τη φωνή μας… Επειδή, αυτό που ζητάμε είναι λογικό και θεμιτό… ακολουθούμε νομικούς και διδάσκοντες το Σύνταγμα, που εργάζονται προς την βελτίωση και επαναφορά των ανθρώπινων αξιών….

Επειδή… είναι δικαίωμα και υποχρέωσή μας να αντιδρούμε όταν καταπατούν τα δικαιώματα μας…» η Μαρία Καρυστιανού.

Στο κάλεσμά της για περισσότερες υπογραφές σημειώνει πως «οφείλουμε να το κάνουμε για τα παιδιά μας… Τώρα, που τα έχουμε δίπλα μας…Και εμείς μαζί σας, δίπλα στα δικά σας παιδιά….».

«Υπογράφουμε! Σας ευχαριστούμε! Συνεχίζουμε! Φυσικά και μπορούμε! Φυσικά και θα αλλάξουμε τον νόμο περί ασυλίας!» τονίζει εμφατικά στην ανάρτησή της.

Το άρθρο Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα των Τεμπών: «Όσο ανεβαίνουν οι υπογραφές, γινόμαστε πιο δυνατοί – Το οφείλουμε στα παιδιά μας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/03/2024 ώρα 9:01 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.