Μαρία Μάρκου: Ποιά είναι η «Γυναίκα με τα Μαύρα», που από το Βερολίνο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε στο The Chase;

Η Μαρία Μάρκου είναι η «Γυναίκα με τα Μαύρα» από το The Chase και μίλησε για τις σπουδές και την καριέρα της σε Βερολίνο κι Ελλάδα. Για τη δουλειά της στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και την αγάπη της για την πολιτική.

Μιλώντας για τη ζωή της, παραδέχτηκε πως έψαχνε πάντα τον πατέρα στις σχέσεις της. Ο δυναμικός της χαρακτήρας προσέλκυε έντονες προσωπικότητες: «Με πλησίαζαν πάντα άνθρωποι που είχαν ισχυρές προσωπικότητες οπότε δεν ξέρω αν με φοβήθηκαν. Από τη ζωή μου δεν θα άλλαζα κάτι, από των οικείων μου ναι. Το αποτέλεσμα όσων έκανα ήταν σωστό. Εγώ την αγκάλιασα την ζωή και με έβγαλε πολύ σωστά.

Η μητέρα μου σαν δικηγόρος μου έλεγε ότι «μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική για το διαζύγιο». Εγώ τον γάμο τον έζησα, ανήκει στο παρελθόν. Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε. Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα.

Μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου. Έχασα τον μπαμπά σου σε νεαρή ηλικία», είπε για τα προσωπικά της.

Η Μαρία Μάρκου στην καριέρα της κυνήγησε και τη δημοσιογραφία: «Είχα βλέψεις για καριέρα δημοσιογράφου, αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Δεν μου έγινε ελκυστική. Πήγα στο Βερολίνο, έκανα ένα διδακτορικό που χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση. Έκατσα 10 χρόνια στο Βερολίνο, αγάπησα πολύ. Δεν λέω ότι έμενα στη Γερμανία αλλά στο Βερολίνο.

Το 2012 ζούσα στο Βερολίνο και ήμουν λίγο persona non grata λόγω της οικονομικής κρίσης. Άρχισα να νιώθω ανεπιθύμητη! Μου έλεγαν ότι φταίμε εμείς που ο Γερμανός παππούλης δεν έχει να φάει», είπε για τα χρόνια που έμεινε εκεί.

Στη Ελλάδα αλλάζει πορεία: «Στην Ελλάδα αποφασίζω να βρω τον επαγγελματικό μου δρόμο. Αποφάσισα να σπουδάσω Νομική και αποφασίζω να διοριστώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γιατί θεωρούσα ότι μπορώ να προσφέρω ενώ ήταν κόντρα σε μένα», πρόσθεσε για τη δημόσια θέση της.

Η συμμετοχή της Μαρίας Μάρκου στο The Chase προέκυψε αρχικά από μια αίτηση για να συμμετάσχει σαν παίκτρια: «Το The Chase προέκυψε από ένα βιογραφικό για να συμμετέχω ως παίκτρια. Μου είπαν ότι υπάρχει μια διάθεση να δοκιμαστώ ως Chaser.

Πέρασα από αλλεπάλληλα δοκιμαστικά, μου έκαναν άπειρα τεστ ερωτήσεων. Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πάνω από το 80%. Αρχές Δεκεμβρίου του 2020-2021 μου είπαν ότι θα συμμετέχω. Είναι καυτή η θέση του Chaser. Πρέπει να δικαιώσεις το κανάλι, τους συνεργάτες σου κι εσένα που πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στο παιχνίδι», είπε στο The 2Night Show.

Το άρθρο Μαρία Μάρκου: Ποιά είναι η «Γυναίκα με τα Μαύρα», που από το Βερολίνο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε στο The Chase; εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 27/03/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.