Μεσολόγγι: Λύθηκε το μυστήριο με τα μηνύματα που έστελνε ο κρεοπώλης- “Μιλούσε για λαθρανασκαφές”

Τα μηνύματα που είχε διαγράψει ο κρεοπώλης, ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ο νούμερο ένα ύποπτος για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι, ανακτήθηκαν από τους αστυνομικούς και τώρα, αναμένεται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με το Star, τα μηνύματα αυτά περιλαμβάνουν συνομιλίες για αρχαία αντικείμενα και το πώς μπορούν να διατεθούν προς πώληση!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 20 ημέρες, όταν είχε γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου του κατηγορούμενου κρεοπώλη, βρέθηκαν κάποιες ύποπτες συναλλαγές με ποσά που δε δικαιολογούνταν. Τότε ήταν που ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που δρα στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι ενδείξεις αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με τα στοιχεία από το κινητό του κρεοπώλη που, αν και προσπάθηκε να εξαφανίσει τα μηνύματα σβήνοντάς τα, δεν τα κατάφερε…

Οι αστυνομικοί τα βρήκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τώρα προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ, διαθέτοντας ακόμη ένα κομμάτι του…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, στα μηνύματα που κατάφεραν να ανακτήσουν οι αστυνομικοί, υπάρχουν συνομιλίες του κατηγορούμενου με έξι άτομα, με τα οποία μιλούσαν για λαθρανασκαφές, παράνομα ευρήματα και τρόπους πώλησης αρχαίων αντικειμένων.

Τα πρόσωπα αυτά, όπως είναι αναμενόμενο, θα κληθούν να καταθέσουν για την πολύκροτη υπόθεση του Μεσολογγίου, με τη δολοφονία του Μπάμπη Κουτσίκου. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται δεδομένο ότι θα κατασχεθούν τα κινητά τους για περαιτέρω έρευνες.

Το άρθρο Μεσολόγγι: Λύθηκε το μυστήριο με τα μηνύματα που έστελνε ο κρεοπώλης- “Μιλούσε για λαθρανασκαφές” εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 06/02/2024 ώρα 6:00 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.