Με …”Αμερικανιες” οι πρώτες δηλώσεις Κασσελακη – Ευχαριστίες σε όσους τον βοήθησαν,στην οικογένεια και στον σύντροφό του- Δεν μίλησε για Αριστερά,αλλά για Προοδευτική Παράταξη!

Με …πινελιές από την Αμερικανική πολιτική ζωή, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό μέρος,ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στο κατώφλι της Κουμουνδούρου.

Ο κ.Κασελακης προέταξε το ενδιαφέρον του για τον δοκιμαζομενο κόσμο της Θεσσαλίας και έδωσε το κεντρικό του στίγμα, αποφεύγοντας να μιλήσει για Αριστερά και προβάλλοντας τον όρο Προοδευτική Παράταξη,που δείχνει ότι βλέπει προς το Κέντρο και την Κεντροαριστερά.

Πιο αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:
«Σήμερα το φως κέρδισε. Η ελπίδα γίνεται το μέλλον είπε στις πρώτες δηλώσεις του και τόνισε ότι η σκέψη του είναι στους πληγέντες της Θεσσαλίας που είναι μόνοι τους».

«Ευχαριστώ τα χιλιάδες μέλη που έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ αλλά και τους εθελοντές».

Ευχαρίστησε ολόψυχα τον Νίκο Παππά για την υποστήριξη ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα.

Το τελευταίο ευχαριστώ το εξέφρασε για την οικογένεια του και ιδιαίτερα τον αδελφρό του τον Στέλιο, τη μητέρα του Λία τον πατέρα του Θόδωρο τον σύντροφό του Τάιλερ και τη σκυλίτσα του.

Ανέφερε επίσης ότι εκτιμά την Εφη Αχτσιόγλου και προσβλέπει στην συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η μεγάλη παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο.

«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ, αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά» υποσχέθηκε με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν συνθήματα «νατος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά».

Το άρθρο Με …”Αμερικανιες” οι πρώτες δηλώσεις Κασσελακη – Ευχαριστίες σε όσους τον βοήθησαν,στην οικογένεια και στον σύντροφό του- Δεν μίλησε για Αριστερά,αλλά για Προοδευτική Παράταξη! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 25/09/2023 ώρα 3:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.