Μικρό κολυμβητήριο στον Τύρναβο θα κατασκευάσει η Περιφέρεια

Μικρό κολυμβητήριο στον Τύρναβο θα κατασκευάσει η Περιφέρεια

Το δήμο Τυρνάβου επισκέφτηκε το πρωί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, συνοδευόμενος από την Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, προκειμένου να συζητήσουν με τη δημοτική αρχή για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων για την περιοχή τα οποία γίνονται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε και επίσημα η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου διαστάσεων 25Χ10, ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια.

.Το έργο όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας θα δημοπρατηθεί μέσα στους επόμενους δυο μήνες και αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από τον Φεβρουάριο του 2025.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ .Στέλιος Τσικριτσής, ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την αγαστή συνεργασία και την χρηματοδότηση και αυτού του έργου που εξυπηρετεί τις ανάγκες κατοίκων του δήμου

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 07/06/2024 ώρα 6:02 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.