Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ»

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μίλησαν μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές σειρές και εξέφρασαν την άποψή τους για τον αριθμό των επεισοδίων στις σημερινές σειρές.

Ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

«Είναι πολύ κουραστική η τηλεόραση, είναι θάνατος. Είναι πάρα πολύ πιεστικό πράγμα. Και λες ότι αν μπορώ να ζω ευπρεπώς από το θέατρο, γιατί να μπω σε αυτή τη μέγγενη; Στο θέατρο έχω πέντε μήνες να φροντίσω μιάμιση ώρα. Καταλαβαίνεις την τηλεόραση που θέλει μία ώρα την εβδομάδα; Δεν συγκρίνεται», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ. Γιατί όποιος και να είσαι και ο Σαίξπηρ να είσαι, όταν έχεις να γράψεις 170 επεισόδια κάποια στιγμή θα πλατειάσεις. Ας μείνω στο ρήμα “πλατειάσει”. Και ο ηθοποιός φυσικά κάποιες σκηνές θα τις γυρίζει κοιμώμενος. Στα 12 επεισόδια κάνεις τηλεόραση, στα 170 κάνεις κάτι άλλο. Θα έπρεπε με νόμο τα σίριαλ να είναι μία φορά την εβδομάδα, άντε το πολύ δύο, όχι παραπάνω».

 

 

 

Το άρθρο Μιχάλης Ρέππας: «Θα έπρεπε με νόμο να απαγορευτεί η καθημερινή μετάδοση ενός σίριαλ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 10/10/2023 ώρα 6:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.