Μπράντλεϊ Κούπερ: Πότε θα βγει στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του «Ο μαέστρος» (βίντεο)

Υποδύεται τον κορυφαίο Αμερικανό μαέστρο και συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν

Στις 7 Δεκεμβρίου θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η πολυσυζητημένη ταινία «Ο Μαέστρος», σε σκηνοθεσία Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο για χάρη του οποίου μάλιστα προέβη σε μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Η ταινία αποτελεί μια επιβλητική και ατρόμητη ερωτική ιστορία και εξιστορεί το χρονικό μιας σχέσης ζωής ανάμεσα στον κορυφαίο Αμερικανό μαέστρο και συνθέτη Λέοναρντ Μπέρνσταϊν και την Φελίσια Μοντεαλέγκρε, την οποία υποδύεται η Κάρεϊ Μάλιγκαν, τη γυναίκα που παντρεύτηκε και αφού απέκτησε τρία παιδιά μαζί της, τήν εγκατέλειψε για έναν άνδρα.

«Ο Μαέστρος» αποτελεί ένα γράμμα αγάπης στη ζωή και την τέχνη, μία συναισθηματικά επική απεικόνιση της οικογένειας και της αγάπης.

Το άρθρο Μπράντλεϊ Κούπερ: Πότε θα βγει στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του «Ο μαέστρος» (βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 08/11/2023 ώρα 3:00 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.