Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, έκαναν χθες (21.10.2023) η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον.

Η Μόνικα Μπελούτσι, έχοντας στο πλευρό της τον Τιμ Μπάρτον, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας -και τελευταίο μέρος της τριλογίας Diabolic– στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Η σειρά ταινιών Diabolic βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία. Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη στις ιστορίες, κάτι που γίνεται ακόμα πιο προφανές στην τελευταία ταινία, όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

 

Το άρθρο Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το Pol charalamp.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 22/10/2023 ώρα 3:03 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.