Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Μnχανοδηγός ακινητοποίnσε το τρένο σε αφύλακτη δıάβαση για να ελέγξει άμα περνάνε αυτοκίνητα! (Βίντεο)

Μηχανοδηγός σταμάτησε σε αφύλακτη διάβαση της Ξάνθης το τρένο που χειριζόταν, προκειμένου να ελέγξει ο ίδιος α έρχονται αυτοκίνητα από την πλευρά του δρόμου προτού συνεχίσει την πορεία του.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο οδηγός αμαξοστοιχίας στην Ξάνθη να κόβει ταχύτητα, να βγαίνει από την πόρτα της καμπίνας προκειμένου να ελέγξει εάν περνάει κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός.

Στη συγκεκριμένη διάβαση, οι μπάρες είναι κατεβασμένες λόγω… βλάβξης και δεν λειτουργούν ούτε οι φωτεινοί σηματοδότες.

Σύμφωνα με έμπειρους μηχανοδηγούς αυτή είναι μία από τις 10 τουλάχιστον διαβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης που δεν λειτουργούν.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Μnχανοδηγός ακινητοποίnσε το τρένο σε αφύλακτη δıάβαση για να ελέγξει άμα περνάνε αυτοκίνητα! (Βίντεο) εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 26/02/2024 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.