Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Την ώρα, που οι μετανάστες μπουκάρουν ανενόχλητοι στη χώρα η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη δηλώνει αποκλεισμένη στη Θεσσαλονίκη!

Το ακούσαμε κι αυτό! Από την προηγούμενη Τετάρτη δηλώνει αποκλεισμένη στην Θεσσαλονίκη η υφυπουργός μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη και δεν μπορεί να κατέβει στην Αθήνα.

Τη στιγμή που οι μετανάστες που είναι στην αρμοδιότητά της μπορούν ανενόχλητοι να μπαινοβγαίνουν στα ελληνικά σύνορα, η ίδια η υφυπουργός δηλώνει – σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ- αδυναμία να περάσει τα Τέμπη!

Η υφυπουργός βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη πριν την θεομηνία για να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εξαιτίας της αποκλεισμένης εθνικής οδού η κυρία Βούλτεψη ενημέρωσε πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Γι’ αυτό παρέμεινε δέκα ημέρες πάνω απολαμβάνοντας θεσσαλονικιώτικους μεζέδες. Με το πρόσχημα ότι περιμένει να υποδεχθεί τον πρωθυπουργό.

Μάταια όμως γιατί ο Μητσοτάκης τελευταία στιγμή απέκλεισε το συγκεκριμένο υπουργείο. Και δικαίως. Στο μεταναστευτικό δεν έχει να καμαρώσει και πολλά και να φωτογραφηθεί με την κυρία Βούλτεψη ο πρωθυπουργός. Υποθέτω πως θα της «υπενθυμίσει» σύντομα πως Θεσσαλονίκη – Αθήνα εκτός από οδικώς και σιδηροδρομικώς που στην Ελλάδα του 2023 δεν συνδέονται πια, υπάρχουν καθημερινά καμία δεκαριά πτήσεις…

Το άρθρο Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά: Την ώρα, που οι μετανάστες μπουκάρουν ανενόχλητοι στη χώρα η υφυπουργός Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη δηλώνει αποκλεισμένη στη Θεσσαλονίκη! εμφανίστηκε πρώτα στο Ειδήσεις Τώρα – Europost.gr από το NewsRoom.

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 16/09/2023 ώρα 12:03 πμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.