Ειδήσεις

Μύκονος: «Βουλιάζει» το Nammos – Έβαλαν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα

Μύκονος: «Βουλιάζει» το Nammos - Έβαλαν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα
Δείτε το βίντεο από το ξακουστό beach bar της Ψαρρούς στη Μύκονο

Απίστευτες εικόνες έρχονται από το στέκι των celebrities στη Μύκονο, το Nammos, το οποίο φαίνεται πως «πήζει» αυτές τις ημέρες από κόσμο.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, το φημισμένο beach bar της Ψαρρούς εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης για vip πελάτες, οι οποίοι συρρέουν για μία βουτιά στην παραλία του.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το mykonoslive.tv, οι υπεύθυνοι του seaside εστιατορίου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το πελατολόγιό τους, έφτασαν στο σημείο να τοποθετήσουν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα, οι οποίες στηρίζονται σε ειδικούς τάκους ώστε να μην παρασύρονται από το κύμα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένας από τους λόγους που το Nammos δεν έχασε την αίγλη του και εξακολουθεί να γεμίζει από κόσμο, πέρα από το διαχρονικά άριστο σέρβις, είναι τα εντυπωσιακά και ταυτόχρονα glamorous events που λαμβάνουν χώρα στο Nammos Village και το εμπορικό κέντρο που έχει αναπτυχθεί πίσω από το διάσημο beach bar restaurant.

Δείτε το βίντεο:

___________________________________

Το άρθρο αντλήθηκε και αναδημοσιεύθηκε αυτόματα στις: 18/07/2022 ώρα 12:01 μμ από την ιστοσελίδα

Το Radio Oasis δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει αυτόματα από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Related Articles

Back to top button